5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Ünver, sporculara hedef çizdi

ÜNVER, SPORCULARA HEDEF ÇİZDİ

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, geçtiğimiz aylarda değişik şehirlerde gerçekleştirilen boks ve bisiklet yarışmalarında Türkiye dereceleri elde eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkan, antrenör ve sporcuları makamında kabul etti. Ünver başarılı sporcuları altın ile saat ile ödüllendirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kabulde yaptığı açıklamada, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak sporun sadece futboldan ibaret olmadığını, genç sporcuların değişik spor branşlarında Türkiye genelinde elde ettiği şampiyonlarda başarılı sonuçları ile ortaya koyduğunu söyledi.

Sporun kardeşlik, centilmenlik ve başarı kazanmak amacıyla yapıldığını dile getiren Ünver, kulüpteki tüm sporcuların branşlarında Türkiye şampiyonu olarak görmek istediğini ifade etti.

Ünver " Önümüzdeki yıl hepinizi Milli sporcu olarak görmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte gerçekleştirilecek Türkiye şampiyonalarında hepinizin Türkiye şampiyonu olacağına inanıyorum. Ayrıca yakanıza Ay-Yıldızı takmak yetmiyor, Avrupa şampiyonluğu ve dünya dereceleri bekliyorum. Nevşehirlilere ve tüm ülkemize bu onuru ve sevinci hepinizin yaşatacağına inanıyorum. Biz istediğimiz her şeyi başarırız. Geçtiğimiz günlerde Halter ve Güreş'te elde edilen dünya başarılarını hep birlikte gördük. Ya ortalığı toz dumana katarsınız.yada toz ve dumanda kalırsınız. Bu çok önemli. Spor kardeşlik, centilmenlik başarı için yapılır. Madem emek veriyorsunuz, bunu taçlandırın. Şunu kesinlikle kabul edin, karşınıza çıkan hiç kimse sizden daha iyi güçlü değil, en iyi sizsiniz, bunu böyle kabul edin. En iyi sporcu olabilmek için mücadele etmelisiniz. Yaptığınız işi en iyi yapmak, dünyanın en iyi bisikletçisi olmak, dünyanın en iyi boksörü olmak ve dünyanın en iyi güreşçisi olmak. Peki neden? Çünkü Biz dünyanın en iyi ülkesinde yaşıyoruz, çünkü biz dünyanın en iyi insanlarıyız.Çünkü biz yaratılanı seviyoruz yaratandan ötürü,insanları seviyoruz.Komşusu açken tok yatan değildir felsefesine inanıyoruz. Bu kadar insancıl bir yaklaşım içerisindeyiz.Dürüst ve insancıl insanlarıyız"dedi.

ÜNVER, SPORCULARA HEDEF ÇİZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 13:55:02
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 14:19:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?