4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Ünver: Seçim hayırlı olsun!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,29 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde oyunu Ersular İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Oy vermek için Ersular İlköğretim Okulu'na gelen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,oy vermek için yaklaşık 20 dakika sırada bekledi. Bu arada vatandaşlarla kısa sohbetlerde yapan Ünver,seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Oyunu 1003 nolu sandıkta kullanan Ünver daha sonra Ersular İlköğretim Okulu'nda bulunan diğer sandıklardaki görevliler ve vatandaşlara seçimin hayırlı olması dileğinde bulundu. Mahalli idareler seçiminde oyunu eşi ile birlikte Yeniçeşme İlköğretim Okulu 1043 nolu sandıkta kullanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı,seçim öncesinde Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu' nun helikopter kazası ile büyük bir acı yaşadıklarını belirterek,Yazıcıoğlu'na rahmet diledi. Köybaşı ,yapılan seçimlerin Nevşehir'e ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan'da oyunu Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okulu'nda 1052 no'lu sandıkta oyunu kullandı.

Feralan,BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter yazası ile buruk bir seçim yaşandığını belirterek "Türk Milleti için büyük mücadeleler veren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu' nun helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetmesi ile buruk bir seçim yaşıyoruz. Seçimlerde Nevşehir kazanır,Türkiye'miz kazanır. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 16:08:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?