4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Ünver esnafın sorunlarını dinledi

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Yeni ve Lale Sanayi sitesi esnafının sorunlarını dinledi.

Nevşehir Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığındaki bir grup esnafı, Nevşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, esnafların çeşitli konulardaki sorunlarını dinledi.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen ve Belediye Meclis üyesi Metin Çakıllı'nın da hazır bulunduğu ziyarette, esnafların son günlerde artan hırsızlık olayları ile ilgili sorunlarını dinleyen Ünver, emniyet güçlerinin sanayi esnafıyla el birliği içerisinde yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldıracağına inandığını belirtti.

Ünver, esnafların yıllardan beri en temel sorunlar içerisinde yer alan Yeni Sanayi Sitesi'ndeki yol düzenleme yönündeki sorunlarının çözümü için Nevşehir Belediyesi olarak aktif olarak çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi. Bir süre önce Lale ve Yeni Sanayi sitelerindeki esnafla yapılan toplantıda, yolların kilitli parke taşıyla döşenmesi yönündeki isteklerinin ardından, bu alandaki yol düzenleme çalışmaları için ihale düzenlendiğini belirten Ünver, ihaleyi alan firmanın çalışmalarına yaklaşık 10 gün sonra başlayacağını ve 3 ay içerisinde yol düzenlemelerini tamamlayacağı müjdesini verdi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 11:33:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?