4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Ünver'den Sakatlar Derneği'ne ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver, sivil toplum örgütlerine ve esnaflara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, beraberindeki Nevşehir milletvekilleri Rıdvan Köybaşı, A. Erdal Feralan ve Mahmut Dede'nin yanı sıra AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yalvaç ile birlikte Nevşehir Sakatlar Derneği Başkanı Ekrem Altıntaş'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak 5 yıllık dönemde tüm sivil toplum örgütleri ile diyalog halinde, yaşanılan sorunların çözümü için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Ünver, "Nevşehirli engelli kardeşlerimize yönelik olarak, onların sosyal hayattan daha fazla yararlanmasını sağlamak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için bir dizi projeleri hayata geçirdik. Gerek Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği ve gerekse Sakatlar Derneği'ndeki engelli kardeşlerimizin yaşadıkları sorunlara çözüm oluşturmanın yanında, onların sosyal hayata etkin bir şekilde katılmalarını sağlamak adına önemli çalışmalar yapıldı. Bunlardan en sonuncusu engelli aracını hizmete sunmak oldu. Tüm donanımları ile birlikte bir aracımızı engelli kardeşlerimizin hizmetine kazandırdık. Bir telefon ile bu araçtan engelli kardeşlerimiz yararlanıp, gerek hastaneye veya gerekse çarşıya gitmek istemeleri durumunda bu hizmetten yararlanabilecektir. Tüm engelli kardeşlerimize hayırlı olsun" dedi.

Nevşehir Sakatlar Derneği Başkanı Ekrem Altıntaş da, engellilere yönelik her çalışmada Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in kendilerine katkı sağladığını belirterek, "Bize katkı sağlayan Hasan beyin yanında olduğumuzu buradan bir kez daha ifade ediyorum. Dernek olarak bir dizi projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirerek, kardeşlerimizin daha rahat bir yaşam hakkına sahip olması için çaba harcıyoruz. Bu yönde de Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver, her şeyi ile katkı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 13:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?