6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Ünver'in makamında yerel yönetimler dersi

Kardelen Eğitim Kurumları'nda okuyan öğrenciler, "Yerel Yönetimler" dersini Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in makamında işledi. 

Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim 1. aşama 4-A ve 4-B sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri başkanlığında Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti. Sınıf öğretmeni Sevgi Yücel, sosyal bilgiler dersinde "Yerel Yönetimler" konusunu işlediklerini söyleyerek, konunun öğrenciler tarafından daha iyi algılanması ve konuya ilgilerinin artırılması için Belediye Başkanı Ünver'den bilgi alarak işlemeyi uygun gördüklerini belirtti. 

Öğrenciler, daha sonra Başkan Hasan Ünver'e belediyenin işleyişi, görev ve sorumlulukları ile belediye başkanı seçimine yönelik çeşitli sorular sordu. Belediyelerin en önemli amacının halka nitelikli hizmet sunmak olduğunu belirten Ünver de, herkesin belirtilen vasıflara uygun olma şartı ile belediye başkanı olabileceğini söyledi. 

Öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayan Ünver, şöyle konuştu: "Şu an inanıyorum aranızda belediye başkanı, vali, belki başbakan veya cumhurbaşkanı olabilecek arkadaşlarımız var. Bunların hepsine ulaşabilmenizin de tek temel kuralı var, çok çalışmak ve bol kitap okumak. Ben sizin bu özelliklere uygun bir şekilde yetiştiğinize inanıyorum. Gelecekte bilgili insanlar olarak toplumumuza her alanda katkı sağlayabilirsiniz."
iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2007 Salı 12:59:48
Güncelleme :8 Mayıs 2007 Salı 13:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSA YAKUT IP: 88.251.196.xxx Tarih : 8.05.2007 14:52:17
HASAN ÜNVER'İ TEBRİK EDİYORUM TABİ ÖĞRETMENİMİZİ DE.BİR ÖĞRETMENİN YAPABİLECEĞİ GÜZEL ŞEYLER BUNLAR HAYATI ÖĞRENCİLERE YAŞATARAK ÖĞRETMEK