4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Vali Aydın'dan Ünver'e ziyaret

Nevşehir Valisi Osman Aydın, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Belediyesi hizmet binası önünde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından karşılanan Nevşehir Valisi Osman Aydın, daha sonra Ünver ile bir süre görüştü.

Belediye Başkanı Hasan Ünver, özellikle son yıllarda Nevşehir Belediyesi’nin modern çağın gerektirdiği bir yapılanma ile ortaya koyduğu projelerin merkezi hükümet ve Nevşehir milletvekillerinin yoğun çaba ve gayretleri ile uygulamaya konulduğunu belirterek, yaklaşık 1 katrilyona yaklaşan bir yatırım hareketliliğinin yaşandığını belirtti.

Ünver, bu süreçte 11 mahalleyi ilgilendiren Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi, Atık Su Arıtma Tesisi, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi, 324 yatak kapasitesi devlet hastanesi ve modern sebze pazarı inşaatlarının devam ettiğini, yapımı tamamlanan Nevşehir Adnan Menderes Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin de önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını kaydetti.

Ünver, Nevşehir şehir merkezinde 5 mahalleyi ilgilendiren merkez kentsel dönüşüm projesi olarak da değerlendirilen 2 bin 200 konut ve bir dizi sosyal donatıların gerçekleştirileceği Karasoku Kentsel Dönüşüm projesinin de sürdüğünü ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 15:03:30
Güncelleme :13 Temmuz 2009 Pazartesi 15:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
admin IP: 85.107.216.xxx Tarih : 14.07.2009 11:31:55

sayın valim siz niye onların ayağına gidiyorsunuz bırakın onlar sizin ayağınıza gelsin böyle  olurmu koskoca vali daha dün niğdeden gelmiş biri nasıl geçtiği belli olmayan belediye başkanın yanına gidiyor bu nasıl iştir ben de anlayamadım sayın valim ONE MİNUTE