5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Vali koltuğunu devretti

NEVŞEHİR'DE 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ

Nevşehir'de 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, 6. sınıf öğrencisi Abdullah Ak, Vali Osman Aydın'ın makamına oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Nevşehir Valisi Osman Aydın makamını temsili olarak Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Abdullah Ak'a bıraktı.

Vali Aydın'ın koltuğuna kısa sürelide olsa oturarak temsili Nevşehir Valisi olan Abdullah Ak, ilk olarak Nevşehir İl Emniyet Müdürü ile telefonda görüştü. Emniyet Müdüründen 23 Nisan dolayısıyla alınan güvenlik tedbirleri konusunda bilgi alan Ak daha sonra Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ile görüşmek istedi. Fatsa'ya eğitimde Nevşehir'in son yıllarda elde ettiği başarılardan dolayı teşekkür eden Ak, il genelindeki bütün okulların bahçesine öğrencilerin spor yapmalarına olanak sağlanması için basketbol sahaları yapılması talimatını verdi. 23 Nisan Valisi Abdullah Ak, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile yaptığı telefon görüşmesinde ise, "İl merkezindeki yol çalışmaları hızla tamamlansın. Ayrıca yeşil alan ve park çalışmalarına önem verelim." diye konuştu.

Temsili Vali Abdullah Ak telefon görüşmelerinin ardından makamını yeniden Vali Osman Aydın'a bıraktı. Abdullah Ak'ı kutlayan Vali Aydın minik öğrenci ile makamında hatıra fotoğrafı çektirdi.

NEVŞEHİR'DE 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 11:37:03
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 14:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?