6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Vali yardımcısı Dalkılıç veda etti

Burdur Vali Yardımcılığı görevine atanan Macit Dalkılıç, Nevşehirlilere veda etti.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile görev yaptığı Manisa ilinden Osmaniye Vali Yardımcılığı görevine atanan ancak geçici görevle Nevşehir Vali Yardımcılığı'na görevlendirilen Macit Dalkılıç'ın Nevşehir'deki 10 aylık görev süresi sona erdi. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararname ile Burdur Vali Yardımcılığı görevine atanan Macit Dalkılıç, Nevşehir'li vatandaşlara veda etti.

Nevşehir'e istemediği bir görevlendirme ile geldiğini ve Burdur iline gittiği için sevinçli olduğunu belirten Dalkılıç, "Çocuklarımın eğitimleri için Ege veya Akdeniz bölgesinde bir yere gitmek istiyordum. Bu nedenle Nevşehir'e gelmeye çok sıcak bakmadım. Zaten gideceğimi bildiğim için de evimi dahi getirmemiştim. Benim için bu şehirdeki görev sürem oldukça sıkıntılı geçti. Buraya alışmaya çalışmadım, alışamadım da zaten. Böyle bir gayreti göstermedim. Umarım Nevşehir kısa sürede kalkınmış iller seviyesine ulaşır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 14:13:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa dalkılıç(fahri oğlu) IP: 85.110.234.xxx Tarih : 12.12.2007 21:36:37

amca görevlerinde başarılar dilerim.sizi internetten takip edebiliyorum,sizinle görüşmek isterdim.şu anda antalya-belek'te oturuyorum turizmle meşgulüm görüşmek umuduyla... 0 536 239 15 18