4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Validen basına iftar yemeği

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Nevşehir Polisevi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'nun yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ömer Gurulkan, ulusal ve yerel gazete, televizyon, radyo ve ajans temsilcileri katıldı.

Tüm gazetecilerin yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutlayan Vali Hacımustafaoğlu, Nevşehir'de son yıllarda yapılan çalışmalara ciddi katkılar sağlayan gazetecilere teşekkür etti. Vali Hacımustafaoğlu, "Aslında gazetecilik mesleği, bizim yaptığımız işin, hizmetin bir nevi tamamlayıcı bir parçası. Bizlere her konuda yardımcı oldukları için tüm gazetecilere teşekkür ediyorum. Bazen bizlere yol gösteriyorsunuz. Tabi eleştirilecek hususlar olunca da eleştireceksiniz. Ben birçok defa söyledim, eleştiriye her zaman açığım. Çünkü doğru haberi yazmak gazetecinin asli görevi. Hem kendisini hem de haber yaptığı kişi veya kurumu güç durumda bırakacak bir haberi hiç bir gazeteci, iyi niyetli ise yazmak istemez. Ben Nevşehir'deki gazeteci arkadaşlarımın böyle bir anlayışa sahip olduklarını memnuniyetle görüyorum. İyi ilişkiler içerisindeyiz" dedi.

Vali Hacımustafaoğlu, Nevşehir'in son yıllarda birçok alanda önemli hizmetlere sahne olduğunu ve hızla geliştiğini belirterek, "Nevşehir emniyet, asayiş yönünden olsun, diğer açılardan olsun oldukça huzurlu bir şehir. Son yıllarda çok güzel hizmetler, yatırımlar yapılıyor. Nevşehir'e 5-6 yıl önce 10 yıl önce gelenler, uzun bir aradan sonra tekrar gelince gerçekten gördüklerine inanamıyorlar. Takdirlerini belirtiyorlar. Bu konuda emek veren herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 12:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?