7
Mayıs
2024
Salı
NEVŞEHİR

Vali'den Başkan'a teşekkür

Nevşehir Vali Vekili İsmail Tezel, Nevşehir'de üniversite kurulmasına yönelik çalışmalar başta olmak üzere kentte yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür belgesi takdim etti. 

Ünver de Vali Vekili Tezel 'e, 2 ay süreyle Vali Vekilliğinde yaptığı hizmetlerin anısına bir plaket takdim etti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Vali Vekili İsmail Tezel'in üstün hizmet anlayışı içerisinde, Nevşehir Valiliği'ne vekaleten önemli katkılar sağladığını söyledi. Ünver, bu çalışmaların anısına Vali Vekili Tezel'e şilt verdi. Bu arada, Vali Vekili Tezel de uzun bir süreden beri Vali Yardımcılığı ve 2 aylık bir süre içerisinde de Vali Vekilliği olarak hizmet verdiği ilde, Belediye Başkanı Hasan Ünver'in önemli çalışmalara imza attığını kaydetti. Tezel, Ünver'in özellikle Nevşehir'e üniversite kurulması yönündeki çalışmalarının takdirle karşılandığını vurgulayarak, Ünver'e teşekkür belgesi takdim etti. 

Teşekkür belgesini alırken yaptığı açıklamada Başkan Ünver, ilde hep birlikte büyük bir gelişme hamlesini ortaya koymaya çalıştıklarını ifade ederek, "Çalışmalarımızdan dolayı bizlere takdim edilen bu tür gelişmeler, bizleri daha fazla çalışmamız konusunda ciddi bir güç oluşturuyor. Bunları tüm belediye çalışanlarımızın adına almak benim için mutluluk verici" dedi.
.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 19:37:51
Güncelleme :4 Temmuz 2006 Salı 20:14:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?