4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Validen Nevşehir'e veda

Son valiler kararnamesi ile merkeze atanan Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, düzenlenen törenle kentten ayrıldı.

Nevşehir Valiliği'nde düzenlenen veda törenine Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Esat Mahmut Apaydın, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile siyasi partilerin temsilcileri ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin yöneticileri katıldı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali M. Asım Hacımustafaoğlu, görevde kaldığı 3 yıllık süre içerisinde huzurlu ve güvenli bir ortam oluşturarak Nevşehir'in öncelikli tüm sorunlarını çözüme kavuşturduklarını belirtti.

Birçok alanda Nevşehir adının Ankara'dan da etkin bir şekilde ön plana çıkartıldığını kaydeden Vali M. Asım Hacımustafaoğlu, toplumun her kesiminin katkı ve yardımları ile ciddi hizmetlerin Nevşehir'e kazandırıldığını belirterek, bunda emeği olan herkese teşekkür etti.

Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu'nun eşi Sebahat Hacımustafaoğlu da, Nevşehir'i tarihi, doğası ve kültürel değerlerinin yanı sıra insanı ile de daha çok sevdiğini belirterek, kentte mutlu bir şekilde geldiğini ve öyle ayrıldığını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından tören mangasını son kez selamlayan Vali Hacımustafaoğlu, görevli polis memurları ile de vedalaştı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 13:33:53
Güncelleme :2 Temmuz 2009 Perşembe 13:37:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?