4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Vatandaşlara gül dağıtıldı

Nevşehir'de din görevlileri tarafından kahvehanelerde ve internet kafelerde vatandaşlara ve öğrencilere gül dağıtıldı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Diyanet-Sen Nevşehir Şubesi yöneticileri, il merkezindeki kahvehaneleri ve internet kafeleri gezdi. Buradaki kahvehanelerdeki vatandaşlara ve kafelerdeki öğrencilere gül dağıtan din görevlileri ayrıca çeşitli dini kitaplarda hediye etti.

Diyanet-Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Hüsrev Öndegelen, sendikalarının her yıl geleneksel olarak farlı mekanları ziyaret ederek Kutlu Doğum Haftası'nda insanlara Hz. Peygamber'in hayatını anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Hafta dolayısıyla 15 bin gül ve 5 bin namaz kitapçığı dağıtacaklarını ifade eden Öndegelen, "Tüm islam alemi için manevi değeri oldukça büyük olan, Hz. Peygamberimizin doğum yıl dönümünde insanlarımıza onu daha iyi anlatmak, dini görevlerini hatırlatmak için çeşitli işyerlerini geziyoruz. Bu günde kahvehanelerimizi ve internet kafeleri ziyaret ederek buradaki vatandaşlarımıza ve öğrenci kardeşlerimize gül hediye ettik. Vatandaşlarımızın ilgisi oldukça iyiydi" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 17:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hazim korkmazer IP: 78.160.106.xxx Tarih : 29.11.2008 22:00:24

hüsrev hocem Nevşehirin en saygıdeğer, en çok sözleri itibar gören hocalarımıızdandır.Nevşehir e katkısından dolayı tebrik ediyoruz...