5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Voleybol ligleri sona erdi

NEVŞEHİR'DE VOLEYBOL LİGLERİ SONA ERDİ

Nevşehir'de Yıldız Kızlar, Genç Erkekler, Genç Bayanlar ve Yaş Grupları Veloybol Ligleri sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol il temsilciliğince düzenlenen 2009 - 2010 sezonu voleybol deplasmanlı ligleri Gülşehir İlçe Spor Salonunda yapılan müsabakalar ile sona erdi.

Müsabakalar sonunda Yıldız Kızlar'da Gülşehir Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Gençlik Merkezi Spor Kulübü ikinci ve Yeni Gülşehir Karavezir Spor Kulübü üçüncü oldu. Yine Gülşehir Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün birinci olduğu Yaş Grupları'nda ise Gençlik Merkezi Spor Kulübü ikinci ve Yeni Gülşehir Karavezir Spor Kulübü üçüncü oldu.

Genç Bayanlar'da ise Gençlik Merkezi Spor Kulübü birinciliği elde ederken Hacıbektaş Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinciliği ve Gülşehir Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü üçüncülüğü elde etti. Son olarak Genç Erkekler'de Gülşehir Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Nevşehir Gençlik ve Spor Kulübü ikinci ve Ortahisar Belediye Spor Kulübü üçüncü oldu.

Liglerde birinci olan takımlara ödülleri Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakuta ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar tarafından verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 16:25:00
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 17:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?