4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Voleybol müsabakaları sona erdi

Milli Eğitim Bakanlığı, Okul İçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Okullararası Küçükler Voleybol Yarı Final Birinciliği' müsabakaları tamamlandı.

Kızlar ve erkekler kategorilerinde 8 takımın katılımıyla Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Okullararası Küçükler Voleybol Yarı Final Birinciliği müsabakaları sonrasında erkeklerde Mardin Nusaybin Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci, Tokat Vakıfbank İlköğretim Okulu ikinci, Rize Fındıklı Aksu İlköğretim Okulu üçüncü ve Mersin Necatibey İlköğretim Okulu dördüncü oldu.

Kızlarda ise Mersin İlköğretim Okulu birinci olurken, Tokat Erbağ Tepeşehir İlköğretim Okulu ikinci, Ordu Ünye Merçhul Asker İlköğretim Okulu üçüncü ve Adıyaman İlköğretim Okulu'da dördüncü oldu.

Şampiyonada birinci olan takımlar 01-05 Haziran tarihleri arasında yine Nevşehir'de yapılacak olan Voleybol Küçük Erkekler ve Kızlar Türkiye Birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 11:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert güler IP: 88.232.231.xxx Tarih : 5.06.2009 21:14:37

bende tokat vb namık kemal i.ö.o voleybol oyuncusu olarak bu tür turnuvaların devam etmesini ve nevşehir gibi güzel şehirlerimizde olmasını dilerim.
TOKAT VB NAMIK KEMAL İ.Ö.O VOLEYBOL OYUNCUSU MERT GÜLER