4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Yaz dönemi kursları sürüyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) tarafından düzenlenen yaz dönemi kurslarından 70 çocuk ücretsiz olarak faydalanıyor.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir Hanife-Teyfik Aktekin Öğrenim Birimi Sorumlusu Serdar Kuzugüden, yaptığı açıklamada, her yaz döneminde ilköğretime devam eden çocuklar için düzenledikleri yaz dönemi kurslarına bu yılda devam ettiklerini bildirdi.

6 hafta süre ile sürecek olan yaz dönemi kurslarında çocukların 'Düşler Atölyesi, Kariyer Yolculuğuma Başlıyorum, Zaman Tüneli, Avea ile Bilişim, Masa Tenisi ve Satranç' etkinliklerine katıldıklarını belirten Kuzugüden, çeşitli dönemlerde de çocukların gezi programları ile yaşadıkları şehri tanıma fırsatı yakalayacaklarını vurguladı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir Hanife-Teyfik Aktekin Öğrenim Birimi yaz etkinliklerinde, 16 öğretmen ve üniversite öğrencisi gönüllünün yer aldığını ifade eden Serdar Kuzugüden, 31 Temmuz 2009 tarihine kadar sürecek olan kurslara tüm öğrencilerin katılabileceklerini kaydetti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 16:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?