4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Yazıcıoğlu'nun adı parka verilecek

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, belediye tarafından yaptırılan ve yapımı devam eden parka merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun adı verilecek.

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Türk siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olan merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu anısına park yaptırdıklarını söyledi. Çevre yolu üzerinde yapımı devam eden parkın şu anda yüzde 95 seviyesine ulaştığını ve parkın açılışını ekim ayı içerisinde yapmayı planladıklarını kaydeden Dursun, açılışa BBP yöneticilerini de davet edeceklerini kaydetti.

Dursun, "Sayın Genel Başkan, Türk siyasi hayatına önemli katkılarda bulunan bir insandı. Talihsiz bir kaza sonucunda hayatını kaybetmesi, tüm Türk milletini üzdü. Bizde kendisinin anısına ilçemizde bir anıt yapalım, ismini yaşatalım dedik. Parkımızda peyzaj çalışmaları nedeniyle ufak tefek eksikler kaldı. Onları da tamamladıktan sonra ekim ayı içerisinde parkımızı açacağız. Parkımızın açılışına Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu'yu da davet edeceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2009 Cumartesi 19:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?