4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Yemekler yarıştı

Nevşehir'de Kapadokya Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen yemek yarışmasında, Aşçılık programı öğrencileri ve usta şefler hünerlerini sergiledi.


Turizm Haftası ve Kapadokya Meslek Yüksek Okulu (KMYO) Kariyer Günleri nedeniyle düzenlenen yemek yarışması okul bahçesinde gerçekleştirildi. Aşçılık Programı öğrencileri ve Kapadokya Aşçılar Derneği üyeleri arasında düzenlenen yarışmaya 15 öğrenci katıldı. Türk Aşçılar Milli Takımı Kaptanı Ümit Yüksel, KMYO Aşçılık Programı Başkanı Esat Özata, Öğretim Görevlisi Nurten Boz, Merit İn Otel Genel Müdürü Oğuz İşbakan, Kapadokya Aşçılar Derneği Başkanı Ömer Ulular ve Muzeum Otel Şef Aşçısı Mustafa Büyükalp'ten oluşan juri heyetinin yaptığı değerlendirme sonrasında, yarışma sonunda KMYO öğrencisi Ebru Bolatcan birinci, Beykent Üniversitesi öğrencisi Elif Çıtak ikinci ve yine KMYO öğrencisi Muttalip Bolat üçüncü oldu. Yarışmada ikinci olan Elif Çıtak, jüri tarafından Hijyen Ödülü'ne layık görüldü.
Kapadokya Aşçılar Derneği üyeleri arasında düzenlenen yarışmada ise Mehmet Ali Kuş birinci olurken, İbrahim Öz ikinci, Yasin Yazıcı da üçüncü oldu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 00:32:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?