3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Yeni Vali görevine başladı

Son valiler kararnamesi ile Nevşehir Valiliği’ne atanan Osman Aydın, görevine başladı.

Valiler kararnamesi ile Konya Valiliği görevinden Nevşehir'e atanan Vali Osman Aydın, öğle saatlerinde Nevşehir'e geldi. Karayolu ile Konya'dan Nevşehir'e gelen Vali Osman Aydın, Nevşehir Valiliği önünde Belediye Başkanı Hasan Ünver, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, Garnizon Komutanı Esat Mahmut Apaydın, Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçe ve belde belediye başkanları tarafından karşılandı.

Valilik önünde kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşarak tanışan Vali Osman Aydın, daha sonra polis mangasını selamlayarak makamına geçti. Burada tebrikleri kabul eden Vali Aydın, gazetecilerinde sorularını da yanıtladı.

Nevşehir'e atanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, "Ülkemizin her köşesi çok değişik güzelliklerle dolu yerler. Tarih ve kültür şehri Konya'dan Nevşehir gibi ülkemizde turizm yönüyle isim yapmış, turizmde büyük bir potansiyele sahip bir ile atanmaktan mutluluk duymaktayım. Gerek sivil toplum örgütleriyle beraber, gerekse de basınımız ile beraber kamu kurum ve kuruluşlarımız ve yerel yönetimlerle işbirliğinde Nevşehir'in sorunlarını çözmeye gayret göstereceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz zaman çözemeyeceğimiz sorun yoktur" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 14:38:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?