5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Yılın ahi babası belgesini aldı

ÜNVER,YILIN AHİ BABASI BELGESİNİ ALDI

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı tarafından bu yıl ki Ahilik Kutlama haftası etkinlikleri kapsamında Ahi Babası olarak belirlenen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e belgesi Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay tarafından verildi.

Nevşehir'de devam eden Ahilik haftası kutlamaları için Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğünce oluşturulan Ahilik Haftası Kutlama Komitesi Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı bu yılın Ahi Babası olarak seçilen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e,Ahi Baba belgesini takdim etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye genelinde ilk kez bir belediye başkanı olarak Ahi Babası olarak seçilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek, sivil toplum örgütlerinin her alanda başarılı olmasının, sivil otoritenin de gücünü ve etkin hizmet anlayışını geliştireceğini belirtti.

Ünver " Her zaman sivil toplum örgütlerinin daha güçlü olabilmesi için Nevşehir Belediyesi olarak elimizden gelen çabası gösteriyoruz.Makamıma gelen her sivil toplum örgüt yöneticisini eli boş çevirmemek için çaba harcıyorum.Kimi zaman yasal bazı sıkıntılar oluşsa da ilgili bakanlıklarla kurduğumuz diyaloğ ile bu sorunu da çözüme kavuşturma kararlılığı ile hareket ediyoruz.Bir kentte sivil toplum örgütleri ne denli etkin olursa, sivil otorite de o denli kaliteli hizmet üretir."dedi.

Bu arada Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü'de Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e esnaf nasihati ile ilgili bir belgeyi takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 13:55:03
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 14:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?