3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Yılın kültür kenti Nevşehir

Merkezi Ankara'da bulunan Büyük Anadolu Birliği ,çalışmaları ile örnek oluşturan kişi,kurum ve kuruluşlara yönelik olarak düzenlediği yarışmada Yılın Kültür kenti olarak Nevşehir ve çalışmaları ile de Nevşehir Belediyesini belirledi.

Büyük Anadolu Birliği tarafından düzenlenen bir anket çalışması ile 40 farklı alandan biri olan Yılın Kültür Kenti olarak en çok oyu alan ilk üç kent arasında Nevşehir ve çalışmaları ile de Nevşehir Belediyesi birinci oldu.

Anadolu öz kültür ve uygarlığını birleştirici unsur kabul ederek, temel hak ve özgürlükler çerçevesinde, demokrasi ve sosyal adalet merkezli, Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefini esas alarak, toplum menfaati için sosyal çalışmalar yapmak; eğitim, öğretim, bilim,kültür ve sanat faaliyetlerinde bulunarak bireysel, kurumsal ve toplumsal boyutlarda iletişim, dayanışma ve işbirliğini güçlendirmeyi hedef çalışma olarak kabul eden Büyük Anadolu Birliği'nin düzenlediği yarışmada ödüller, 15 Mayıs 2008 Perşembe günü saat 18.00'de Ankara Kültür Merkezi'nde düzenlenecek bir törenle verilecek.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e ikinci ödül haberi de Ekonomi, Siyasi, Aktüel Haber Dergisi olan Meclis Haber Dergisi'nden geldi.

Meclis Haber Dergisi okurları tarafından gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın devlet adamı, siyasetçi, milletvekili, bürokrat, vali, belediye başkanı, işadamı, sanatçı ve gazeteciler ile TV muhabirlerini belirledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de belediyecilikte gösterdiği başarılı çalışmalar nedeniyle yılın Belediye Başkanı olarak belirlendi. Meclis Haber Dergisi'nin organizasyonu ile gerçekleştirilen yarışmada ödül kazananlara ödülleri, 9 Mayıs 2008 Cuma günü saat 14.30' da Akar Internatıonal Otel'de düzenlenecek bir törenle verilecek.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 15:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?