4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Yol yapım çalışmaları sürüyor

Nevşehir Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ni terminale bağlayacak 2 kilometrelik yolun yapımı sürüyor.

Yolun kısa sürede hizmete açılabilmesi için yaklaşık 15 metrelik tepeyi kısa bir sürede temizleyen Nevşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını gece saatlerinde de sürdürüyor. Nevşehir'de modern ve çağdaş kent dokusunun oluşturulmasını sağlamak amacıyla kentin yakın bir gelecekte en önemli sosyal gelişim alanlarından biri haline gelecek Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde, Nevşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ni Yeni Adnan Menderes Şehirlerarası Terminali ile yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacak Nevşehir Güney çevre yoluna bağlayacak 2 kilometrelik uzunluğundaki yolda da çalışmalar son aşamaya geldi. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in koordinasyonunda devam eden çalışmalarda, var olan tepeden 20 metreyi aşkın bir genişlikte açılan yol ile ortaya çıkan yaklaşık 20 bin kamyon kum, yolun dolgu ve düzenleme çalışmaları için kullanıldı.

Nevşehir Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü çalışmalarla önümüzdeki günlerde ulaşıma açılacak yolda düzenleme çalışmalarının önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 18:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?