4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Yunuslara temel eğitim kursu

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ‘Yunus Ekipler' olarak görev yapan motosikletli polislere 'Temel Eğitim Kursu' veriliyor.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yapan motosikletli polisler için Temel Eğitim Kursu düzenlendi. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı tarafından görevlendirilen Uzman Eğiticiler Serkan Koca ve Ömer Ergenç tarafından verilen kursa, 7 polis memuru katılıyor. Nevşehir Ticaret Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen ve 26 gün süre ile devam edecek olan kursta, başarılı olan polislere sertifika verilecek.

Kursa katılan motosikletli polislere, basit-zorlayıcı slolom, daire ve S hareketleri öğretiliyor.Kurulan istasyonlarda çalışan polislerin, verilen eğitimlerle trafikte daha hızlı, çevik ve güvenli hareket etmeleri, asayiş olaylarına daha hızlı müdahale edebilmeleri amaçlanıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 13:23:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümit zorba IP: 85.105.34.xxx Tarih : 24.01.2009 19:39:56

slm ben maraştan ümit ben kendimi bildim bileli polis olma hayali ile yaşıyorum ve polis abilerimize her zaman başarılarının devamını diliyorum ve verilen bu kurs hiç fena olmaz polis abilerimiz trafikte daha rahat ve huzurlu ve çevik olurlar allh tüm polislerin yardımcısı olsun türk milleti polislerin her zaman arkasındadır saygılarımla ÜMİT ZORBA -K.MARAŞ-