4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Yusuf Güney'den albüm müjdesi!

YUSUF GÜNEY'DEN HAYRANLARINA YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Yusuf Güney, hafta sonu Kapadokya'da sahne aldı.

Şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelen yüzlerce hayranını coşturan Güney; İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses taklitleri ile yeteneğini ortaya koydu.

Bir Sevda Masalı adlı albümü ve Rafet El Roman ile yaptığı düetle geçtiğimiz yıl büyük bir çıkış yakalayan Yusuf Güney, hafta sonunu Kapadokya'da geçirdi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesindeki bölgenin en büyük diskosuna sahip Büyük Otel'de sahne alan Yusuf Güney, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede albümünde yer alan duygusal ve hareketli şarkıları seslendiren genç şarkıcıya özellikle küçük hayranları büyük ilgi gösterdi. Sahnede taklit yeteneğini de ortaya koyan Yusuf Güney, Rafet El Roman ile

birlikte düet yaptığı 'Aşk' adlı şarkıyı Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses ve Ferdi Tayfur'un taklidini yaparak seslendirdi. Her üç sanatçının da taklidini büyük bir ustalıkla gerçekleştiren Güney, hayranlarını kahkahaya boğdu.

YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Program sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yusuf Güney, hayranlarının merakla beklediği yeni albümünün mart ayı başında piyasaya çıkacağı müjdesini verdi. Albümünün ismini vermeyen ancak ilk albümde olduğu gibi yine bir Rafet El Roman şarkısı seslendirdiğini açıklayan Yusuf Güney, "Yeni albümüm mart ayında çıkacak. Bu albümde bir tane Rafet El Roman şarkısı var ancak bu kez düet yok. Buna rağmen bazı şarkılarda vokalliği var. Albümde ayrıca ilk albümde olduğu gibi yavaş şarkılar ağırlıkta

olmayacak. Yeni albümde hayranlarımıza hareketli şarkılar da vereceğiz. Bu aralar kendimi tamamen bu albüme verdim. Kabuğuma çekildim ve albüm için çalışıyorum. Benim için çok yoğun bir dönem oluyor" dedi.

Güney, albümünün çıktığı ilk günden itibaren sürekli Rafet El Roman ile birlikte isminin anılmasının kendisini rahatsız etmediğini, aksine bu durumdan memnun olduğu söyledi. Yusuf Güney, "Bu durum beni niye rahatsız etsin ki? Sonuçta rahatsız edecek bir durum yok. Rafet El Roman Türkiye'nin sayılı başarılı sanatçılarından bir tanesi. Öyle bir insanla anılmaktan kimsenin rahatsızlık duymaması lazım. Biz onunla ağabey-kardeş gibiyiz" diye konuştu.

YUSUF GÜNEY'DEN HAYRANLARINA YENİ ALBÜM MÜJDESİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 09:59:03
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 13:13:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?