3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Zihinsel engelli öğrencilere ziyaret

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, merkeze bağlı Nar beldesinde bulunan Özel Lokman Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan zihinsel engelli öğrencileri ziyaret etti.

Beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Albay Esat Mahmut Apaydın, İl Emniyet Müdürü Ömer Gurulkan ve İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ile birlikte zihinsel engelli öğrencileri ziyaret eden Vali Hacımustafaoğlu'nu kapıda öğrenciler çiçeklerle karşıladı. Vali Hacımusatafaoğlu, merkezin çalışmaları hakkında Özel Lokman Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Albay Kadir Tahir'den bilgiler aldı.

Kadir Tahir, özel eğitime gereksinim olan öğrencilerin bağımsız yaşam becerilerini artırıp, yaşam kalitelerini uygun düzeye getirerek toplumsallaşmalarını amaçladıklarını söyledi.

Tahir, “Özel Lokman Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak, alanında uzmanlaşmış eğitim kadrolarımızla ve bilimsel parametreler ışığı altında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte yapmış olduğumuz aktiviteler, sosyal etkinlikler, seminerler ve rehberlik hizmetlerimizle eğitimin en üst düzeye çıkarılmasını hedefliyoruz” dedi.

Vali Hacımustafaoğlu, sınıflarda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 19:09:00
Güncelleme :24 Aralık 2008 Çarşamba 19:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?