26
Mayıs
2024
Pazar
HACIBEKTAŞ - NEVŞEHİR

Hacıbektaş 16 Ağustos'ta anılacak

Bu yıl 46.'sı gerçekleştirilecek olan Hacıbektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde ödüllü şiir ve öykü yarışması düzenlenecek.

Yarışmanın bu yılki konusu ise 'İncinsen de İncitme' olarak belirlendi.Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde 16-18 Ağustos 2009 tarihleri arasında ünlü Türk İslam düşünürü Hacıbektaş-ı Veli anısına bu yıl 46.'sı düzenlenecek olan Hacıbektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde şiir ve öykü yarışması düzenlenecek.

Konuyla ilgili Hacıbektaş Belediyesi'nden yapılan açıklamada, hece vezni ve serbest vezin dallarında gerçekleştirilecek olan şiir ve kısa öykü yarışmasına katılmak isteyenlerin en geç 26 Haziran 2009 tarihine kadar eserlerini elden veya posta yolu ile Hacıbektaş Belediyesi'ne teslim edebilecekler.

Bu yılki konusu 'İncinsen de incitme' olarak belirlenen yarışmanın sonucu Hacıbektaş Belediyesi'ne ait www.hacibektas.bel.tr adresinden duyurulacak. Dereceye giren eser sahiplerine ödülleri ise Hacıbektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri açılış programında verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 10:23:49
Güncelleme :27 Nisan 2009 Pazartesi 10:33:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?