2
Mayıs
2024
Perşembe
HACIBEKTAŞ - NEVŞEHİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Nevşehir Üniversitesi Hacıbektaş Veli Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

Yüksekokulumuzda şu an İktisadi ve İdari programlar bünyesinde İşletme ve Muhasebe bölümleri ile Teknik Programlar bünyesinde Bilgisayar Programcılığı, Elektronik Teknolojisi, Elektronik haberleşme Teknolojisi, Biyomedikal, Maketronik, Grafik Tasarımı Bölümleri ile birlikte Eğitim-Öğretime devam edilmektedir.

Yüksekokulumuz 2003-2004 yılında Eğitim-Öğretim'e başlamış olmakla birlikte yaklaşık 5.000 metrekare kapalı 36.000 metrekare açık alana sahiptir. Yüksekokulumuzda aynı anda 400 öğrenci öğrenim görebilecek durumdadır. 20'şer kişilik bilgisayar ve projeksiyon cihaz donanımlı 3 bilgisayar laboratuarının yanında 36'şar kişilik 9 dershanemiz mevcuttur.

İlgili Kişi :
Adres1 :Zir Mah. Prof. Dr. Rıza Ayhan Cad.
Adres2 :Hacıbektaş / Nevşehir
Posta Kodu :50800
Telefon :0 384 441 34 32 - 441 34 40
Faks :0 384 441 34 41
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.