3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

"BBP için adayım!"

Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi ve İyilik Derneği eski Başkanı Yrd. Doç. Dr. Adem Işık, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

BBP Sivas İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenleyerek resmen aday olduğu açıklayan Yrd. Doç. Dr. Adem Işık, elim bir kaza sonrasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ardından bıraktığı hizmetin devam etmesi için aday olduğunu söyledi.

Adem Işık, "Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurmuş olduğu bu yapıda, amel defterinin kapanmaması için sürekliliği temin etmek maksadıyla BBP Genel Başkanlığı'na aday oldum. 24 Mayıs Hazar günü Ankara'da yapılacak olan kurultayda merhum Yazıcıoğlu'nun açmış olduğu bu ışıklı yolu ilelebet devam ettirmek üzere bu bayrağı devralmak isterim. Oğuz Kaan'dan Yazıcıoğlu'na uzanan bu süreç içerisinde Türk milletinin pek çok yöneticileri olmuştur. Bu ağır sorumluluğu üzerimize almak istediğimizi buradan ilan etmek istiyoruz. 24 Mayıs Pazar günü yapılacak olan kurultayımıza bütün insanlarımızı davet ediyor, bize yardımcı olmalarını rica ediyorum" dedi.

Sakarya Üniversitesi'nde de görev yaptığını ve İstanbul Üniversitesi'nde master ve doktora eğitimimi tamamladığını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Adem Işık, Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yaptığını ve eski İyilik Derneği başkanı olduğunu söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 14:16:57
Güncelleme :19 Mayıs 2009 Salı 14:23:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 95.65.153.xxx Tarih : 19.05.2009 14:47:27

iyi iyi aday ol. kazanırsın belki. Türk islam birliğini sağlamak sana nasip olur. Olur ya