7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

1. Çocuk Şenliği başladı

SUŞEHRİ'NDE 1. ÇOCUK ŞENLİĞİ NEŞELİ BAŞLADI

Suşehri'nde gerçekleştirilen 1. Çocuk Şenliği, neşeli ve bir o kadar da renkli başladı.

Suşehri eski pazar yerinde başlayan ve üç gün devam edecek olan şenlikte, alanı dolduran çocuklar ve aileleri, organizasyonu yapan firma tarafından, kaydırak, tırmanma dağı, zıp zıp, futbol oyun parkuru ve buna benzer oyun gruplarının kurulmasıyla doyasıya eğlendi.

Çocukların eğlencelerine eşlik eden palyaçolar, çocukların yüzlerini de boyayarak eğlencelerine renk kattı.

Müzik eşliğinde halay çeken çocuklara, velileri de eşlik ederek onların mutluluklarına ortalık olduğu şenlikte, ayrıca çocuklara yönelik çeşitli yarışmalar düzenlendi.

'Kolbastı' müziği ile düzenlenen yarışmada, jüri tarafından değerlendirilen ve birinci olan çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye edildi. Sabahın erken saatlerinde alanı dolduran çocuklar, oyun parkurlarında oynamak için uzun kuyruklar oluşturdular.

Ailesiyle birlikte oyun parkurlarının bulunduğu alana gelen Şevval Demirci isimli kız çocuğu, hayatında geçirdiği en mutlu günlerden biri olduğunu belirterek, "Futbol oynamayı hiç sevmiyordum. Ama burada kendim oynayınca çok beğendim. Ben onu değil, o beni kendisine bağladı. Çünkü çok sevdim futbol oynamayı. Arkadaşlarımla oynamak ve gülmek burada çok güzeldi. Hayatımda geçirdiğim en güzel günlerden biriydi. Bu organizasyonu yapanlara, bu ekibi buraya getirenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Ceren Çınar isimli kız çocuğu ise, gerçekleştirilen şenliğin çok güzel olduğunu ifade ederek, hep yapmak istediklerini bu şenlikle birlikte gerçekleştirdiğini ve özellikle Kolbastı oyunlarının çok güzel olduğunu ifade etti.

Oyun parkurlarında doyasıya eğlenen çocuklar, böyle bir organizasyonu ilçeye getiren Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'e de teşekkür ettiler. Ayrıca şenlikte bazı kişilerin, bayan kıyafetleri giyerek palyaçolar ile birlikte yöresel oyunlar oynaması dikkat çekti.

Şenliklerin iki gün daha devam edeceği belirtildi.

SUŞEHRİ'NDE 1. ÇOCUK ŞENLİĞİ NEŞELİ BAŞLADI
SUŞEHRİ'NDE 1. ÇOCUK ŞENLİĞİ NEŞELİ BAŞLADI
SUŞEHRİ'NDE 1. ÇOCUK ŞENLİĞİ NEŞELİ BAŞLADI
SUŞEHRİ'NDE 1. ÇOCUK ŞENLİĞİ NEŞELİ BAŞLADI
SUŞEHRİ'NDE 1. ÇOCUK ŞENLİĞİ NEŞELİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 12:36:00
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 12:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?