3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

3 okulun yarışma heyecanı

SUŞEHRİ'NDE 3 OKUL MATEMATİK YARIŞMASINA KATILACAK

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 3 liseden toplam 12 öğrencinin OYAK Liselerarası Matematik Yarışması'na katılacağı bildirildi.

Açıklamalarda bulunan Suşehri Kazım Ayan Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Keleş, her yıl olduğu gibi bu yılda OYAK Grup Finansmanı ve TÜBİTAK işbirliği ile OYAK Liselerarası Matematik Yarışması için 14 Kasım 2009 tarihinde Sivas'ta düzenlenecek il birinciliği sınavına kendi okullarının ve Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesi ile Suşehri Lisesi'nden toplam 12 öğrencinin matematik yarışmasında ter dökeceğini belirtti.

Keleş, “Sivas genelinde 33 lisenin katılacağı matematik yarışması Sivas Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşecek. 4 öğrenciyle katılacağımız matematik yarışması için öğrencilerimiz büyük bir gayretle yarışmaya hazırlandılar. Hedefimiz iyi bir derece elde etmek. Yarışmada birinciliği elde edecek okulun öğrencilerine, müdürüne ve rehber öğretmeni birer altınla ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmaya katılan tüm okul öğrencilerine de satranç takımı hediye edilecek. Yine yarışmaya katılan her okula OYAK Grubu tarafından okul aile birliğine destek amaçlı bin 500 TL nakdi yardım yapılacak ve okulların yarışma için gidiş dönüş yol masrafları da yine karşılanacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 11:11:00
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 11:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?