6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

3 Temmuz'da elektrik kesintisi!

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Sivas İl Müdürlüğü, yapılacak çalışmalardan dolayı bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacağını bildirdi.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Sivas İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, OG kablolarına enerji verileceğinden dolayı 3 Temmuz 2008 günü 09.00-11.00 saatleri arasında Paşabey Mahallesi, Sirer Caddesi, Bankalar Caddesi ve Atatürk Caddesi ile saat 11.00-12.00 saatlerinde ise Eskikale Mahallesi, Mahkeme Çarşısı, Selçuklu İlköğretim Okulu ve çevresi, Örtülüpınar Mahallesi, Mehmet Paşa Caddesi ve SSK ile Kültür Merkezi civarında elektrik kesinti yapılacağını bildirdi.

Aynı gün 13.00 ile 17.30 saatleri arasında panolara enerji verilmesi çalışmaları için de Örtülüpınar ve Halil Rıfat Paşa mahallelerinde kesinti yapılacağı belirtildi.
Açıklamada, kesinti süresince elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması gerektiği uyarısında da bulunularak, “Yapılacak çalışmalar, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatlerden önce bitmesi halinde hemen akım verilebilir. Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayrıçlarını açmaları gerekir" denildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 18:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?