6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

30 bin metrekare parke yapıldı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde belediye tarafından başlatılan parke taşı döşeme çalışmalarında 30 bin metrekare parke yapıldığı belirtildi.

Yapılan çalışmaları yerinde kontrol eden Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, 2008 yılında başlatılan parke çalışmalarında 30 bin metrekare parke çalışması yapıldığını söyledi.

Coşkun, “Yıllardır çamurlu yollardan giden vatandaşlarımızı bu çileden kurtardık. Gece gündüz çalışarak ilçemiz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Suşehri için ne yapsak azdır. Bazen hazırladığımız projelerimizi hayata geçirememekten dolayı bunun ezikliğini yaşıyorum. Her projemizin hemen yapılamaması imkansızlıklardan kaynaklanıyor. Göreve geldiğimizden bu güne kadar politikamız kaliteli, işini seven az işçi ile çok iş yapmaktır" dedi.

Belediye kadrosundan geçen 4 yıllık sürede 12 kişiyi emekli ettiklerini de söyleyen Başkan Coşkun, "Emekli olan çalışanlarımıza yaklaşık 600 bin YTL ödeme yapıldı. Belediyemizin bazı işlerinde özelleştirme yoluna gidebiliriz. Bu sayede belediyemizin giderlerini azaltmış olacağız. Kendimi değil belediyemizin geleceğini düşünüyorum. Belediyenin hizmet için var olması lazım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 16:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?