6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

4 Eylül Belediyespor'a yeni futbolcu

SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYESPOR, ESTONYALI PAVEL KRUZOJEV İLE ANLAŞTI

Aroma Voleybol Erkekler 2. Lig B Grubu'nda mücadele eden Sivas 4 Eylül Belediyespor Estonyalı oyuncu Pavel Kruzojev ile anlaştı.

Aroma Voleybol Erkekler 2. Lig B grubunda mücadele eden Sivas 4 Eylül Belediyespor, sezon sonuna kadar anlaştığı 29 yaşındaki Estonyalı oyuncu Pavel Kruzojev'u Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında tanıttı.

Basın toplantısında yapılan transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, 4 Eylül Belediyespor'un futbolda ve voleybolda mücadele eden takımlarının başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi. Liglerinde yenilgisiz mücadele eden takımın yükselme grubunda daha da güçlü olmasını hedeflediklerini kaydeden Uysal, futbolda hedeflerinin 3. lig, voleybolda ise 1. lige yükselmek olduğunu söyledi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Uysal, Estonyalı voleybolcu Pavel Kruzojev ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını belirterek takıma desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e teşekkür etti.

4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise, voleybol takımından bazı nedenlerle üç sporcunun ayrılmak zorunda kaldığını, bu sebeple yeni oyuncu transferinin kaçınılmaz olduğunu söyledi. İki yabancı ve bir yerli voleybolcu transferi için araştırma yaptıklarını anlatan Polat, Estonyalı 29 yaşındaki Pavel Kruzojev'dan sonra önümüzdeki günlerde Kolombiyalı 27 yaşındaki Churry Zopoto'yu da transfer edeceklerini belirtti.

Estonyalı oyuncu Pavel Kruzojev ise Sivas'ta olmaktan ve 4 Eylül Belediyespor forması giymek duyduğu mutluluk dile getirerek takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYESPOR, ESTONYALI PAVEL KRUZOJEV İLE ANLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 18:16:04
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 20:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?