7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

4 Eylül Belediyespor'dan teşekkür

4 EYLÜL BELEDİYESPOR'DAN HAYRETTİN YERLİKAYA'YA TEŞEKKÜR

Türkiye 3. Futbol Ligi'ne yükselen 4 Eylül Belediye Spor çalışmalarına aralıksız devam ederken geçtiğimiz günlerde kendilerini ziyaret eden Sivasspor futbolcusu Hayrettin Yerlikaya'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

4 Eylül Belediye Spor'un futbolcu seçimlerinde il dışından gelen futbolculara kendisine ait pansiyonu açarak jest yapan Hayrettin Yerlikaya'ya Belediyespor yönetimi bugün kendisini ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyarette konuşan 4 Eylül Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Polat yaptığı açıklamada Hayrettin ile gurur duyduklarını ifade etti. Sivasspor'da başarılı bir futbol hayatı sürdürdüğünü belirten Polat, Hayrettin'in Sivaslı olmasından dolayı da ayrıca gururlandıklarını kaydetti. 4 Eylül Belediye Spor ve Sivasspor olarak yeni sezonda Sivas'ın başarısı için ter dökeceklerini kaydeden Polat, yeni sezonda Belediyespor ve Sivasspor'a başarılar diledi.

Sivassporlu Hayrettin ise 4 Eylül Belediyespor'un 3. Lige çıkmasından dolayı Sivaslı olarak gurur duyduğunu söyleyerek Sivas'ın ikinci bir profesyonel takımı olduğunu, herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti.

4 EYLÜL BELEDİYESPOR'DAN HAYRETTİN YERLİKAYA'YA TEŞEKKÜR
4 EYLÜL BELEDİYESPOR'DAN HAYRETTİN YERLİKAYA'YA TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 16:04:02
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 16:46:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?