3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

45 öğrenciye malzeme yardımı

Sivas Fenerbahçeliler Derneği, Ahmet Türkseven İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 45 öğrenciye spor malzemesi hediye etti.

Okulda düzenlenen törende bir konuşma yapan Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, bir sorumluluk çerçevesinde hareket ettiklerini söyledi.

Sümbüloğlu, "10 Kasım'da gerçekleştirdiğimiz bir törenin ardından öğrencilerimize hediyeler vereceğimizi söylemiştik. Şimdi de bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Öğrencilerimizin vatana ve millete faydalı insanlar olmasını istiyoruz. Burada kulübümüzün de faktörü çok önemli. Fenerbahçe Kulübü, eğitime çok önem veriyor. Biz de bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu tür faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.

Sümbüloğlu, hafta sonunda da Sivas Fenerbahçeliler Derneği üyeleri olarak Kızılay'a kan bağışında bulunacaklarını da belirterek, tüm Sivaslıları kan vermeye davet etti.

Ahmet Türkseven İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Şükrü Şenlen de, öğrencileri mutlu eden Sivas Fenerbahçeliler Derneği yönetimine teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 15:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?