5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

64 yaşında baba oldu

SİVAS’ta 64 yaşındaki Mahmut Polat, ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Yıllardır baba olma hayali kuran ve ilk evliliğinden hiç çocuğu olmayan Mahmut Polat, ikinci evliliğinden olan oğluna kendi adını vereceğini söyledi.


Fatih Mahallesi’nde yaşayan 64 yaşındaki Mahmut Polat’ın Emine Polat ile yaptığı ilk evliliğinden hiç çocuğu olmadı. İlk eşiyle 35 yıl evli kalan Polat, Emine Polat’ın 5 yıl önce rahatsızlanarak vefat etmesi sonucu yalnız kaldı. Yıllardır çocuk sahibi olma hayali kuran Mahmut Polat, 4 yıl önce ikinci bir evlilik yaparak hayatını 40 yaşındaki Döne Polat ile birleştirdi.

Mahmut Polat’ın yıllardır hayalini kurduğu baba olma isteği gerçek oldu ve ikinci eşi Döne Polat hamile kaldı. Döne Polat önceki gün doğum sancıları başlayınca eşi tarafından hemen Sultan 1’inci İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sezaryenle bir erkek bebek dünyaya getiren Döne Polat ve bebeği tedavi altına alındı.

İLK EŞİNDEN ÇOCUĞU OLMADI

İlk kez baba olan Mahmut Polat çok mutlu olduğunu ve yıllardır bu günü beklediğini belirterek, “İlk evlililiğimden hiç çocuğum olmadı. İlk eşimi kaybedince ikinci evliliğimi yaptım. 64 yaşında ilk kez baba oldum. Yıllardır baba olmayı hayal ediyordum. Sonunda dileğim gerçekleşti. Çok mutlu ve çok heyecanlıyım. Ben yıllar sonra bu güzel duyguyu yaşadım. Allah herkese böyle bir mutluluk nasip etsin” dedi.

Mahmut Polat’ın ikinci eşi Döne Polat da, “Eşim yıllardır baba olma hayali kurmuş ama hiç çocuğu olmamış. Eşime böyle bir mutluluğu yaşattığım için bende çok mutluyum” diye konuştu.

Hastane odasında eşini ve çocuğunu biran olsun yalnız bırakmayan Mahmut Polat, kendi isminin oğlunda yaşamasını istediğini, bu nedenle oğluna Mahmut Can adını koyacağını söyledi.

DHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 13:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?