6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

ABD'li diplomatlardan SP'ye ziyaret

ABD DİPLOMATLARDAN SP'YE ZİYARET

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği Diplomatları, Anadolu'da bulunan çeşitli illerde yaptıkları ziyaretler ve temaslar kapsamında Saadet Partisi (SP) Sivas İl Başkanlığı'na bir ziyarette bulundu.

Saadet Partisi Sivas İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen programa, ABD Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Jason Arvey ile ABD Büyükelçiliği Siyasi İşler Danışmanı Süheyla Tayla katıldı.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Halil İbrahim Karademir ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, karşılıklı bilgi alış verişi için uygun bir ortam hazırlandığını ve bu ziyaretin iki taraf içinde çok yararlı olacağını söyledi.

ABD Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Jason Arvey ise, çeşitli temaslar ve ziyaretler kapsamında Sivas'a geldiklerini ifade ederek, "Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler şuana kadar çok verimli geçti. Saadet Partisi ziyaretimizin de bir hayli yararlı ve güzel geçeceğine eminim. Bu temaslarımızla iki ülke arasında ki dostluğumuzu pekiştireceğimize inancım tamdır" dedi.

ABD DİPLOMATLARDAN SP'YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 13:40:05
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 15:08:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?