2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Abdüllatif Şener geliyor

ABDÜLLATİF ŞENER SEÇİM ÇALIŞMALARINI SİVAS'TA SÜRDÜRECEK

Sivas'tan bağımsız milletvekili adayı olan Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener seçim çalışmalarını başlatmak üzere Sivas'a geliyor.

TP Sivas İl Binası'nda yapılan toplantıda konuşan TP Sivas İl Başkanı Ahmet Kuzu, Abdüllatif Şener'in 16 Nisan'da Sivas'a geleceğini söyledi. Sivaslıların Abdüllatif Şener'e sahip çıkacaklarını söyleyen Ahmet Kuzu, "Hepinizin bildiği gibi 12 Haziran seçimlerinde şehrimizin yetiştirmiş olduğu, 16 yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde şehrimizi Sivaslıya yakışır bir şekilde onurla, gururla temsil etmiştir. Dürüstlüğünden taviz vermeyen tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak için başbakan yardımcılığı koltuğunu dahi gözünü kırpmadan terk eden Genel Başkan Abdüllatif Şener Sivas'tan bağımsız milletvekili adayı olmuştur. Eminiz ki Sivas, 16 yıl mecliste dört dörtlük temsil eden bugünde bağımsız aday olan genel başkanımıza bağrını açarak sahip çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Kuzu, 'Yiğidom Yiğidine Sahip Çık' sloganı ile seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Abdüllatif Şener'in seçim çalışmalarını seçim gününe kadar Sivas'ta yürüteceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 15:26:04
Güncelleme :14 Nisan 2011 Perşembe 17:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?