3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Açık Öğretim Lisesi kayıtları başlıyor

Sivas'ın Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, 2. dönem açık öğretim lisesi kayıtlarının 9 Ocak-6 Şubat 2009, meslek lisesi kayıtlarının ise 19 Ocak- 6 Şubat 2009 tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

Yazılı bir açıklama yayınlayan Kaymakam Özdemir, açık öğretim ve meslek lisesi 2. dönem yeni kayıt tarihlerinin belirlendiğini ifade etti. Açık öğretim lisesi ve açık öğretim meslek lisesine kayıt yaptıracak kişilerin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne başvurmaları gerektiğini belirten Özdemir, daha önce meslek lisesi veya normal liseye kayıt yaptıran ve kaydı silik konumunda olan vatandaşlarla, açık öğretim lisesinden tasdikname alanların, orta öğretim kurumundan ayrılan veya ilköğretim okulu mezunu olanların bu tarihler arasında başvuru yapabileceğini dile getirdi.

Başvuru ile ilgili gerekli belgeler hakkında da bilgi veren Özdemir, müracaat edecek olanların 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, diploma veya tasdiknamenin aslı, yatırılacak olan 45 TL'nin dekontu ile başvuru yapılacağını kaydetti.

Özdemir, ayrıca açık ilköğretim okulu sınavlarının 24-25 Ocak 2009 tarihinde Suşehri Hürriyet İlköğretim Okulu'nda yapılacağını da dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 13:03:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?