6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Açılışta izdiham yaşandı

SİVAS'TA MARKET ŞUBESİNİN AÇILIŞINDA İZDİHAM YAŞANDI

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir marketin şubesinin açılışında yaşanan izdiham yaşandı.

Fazla ürün almak isteyen vatandaşlar, market görevlilerinin uyarısının ardından aldıklarını geri bırakmak zorunda kaldı.

Türkiye genelinde 2 bin 899 şubesi bulunan BİM mağazalar zincirine 2 bin 900'cu şube olarak Sivas'ın Suşehri ilçesini ekledi. Suşehri BİM, mağazanın Sivas'taki 31'inci mağaza olma özelliğini taşıyor. İlçenin Yalnızbağlar mahallesi Sivas Caddesi ile Hekim sokağın kesiştiği noktada şube açan BİM'in açılışı Suşehri Belediye Başkan Vekili Meclis Üyesi Süleyman Şen ile Belediye Meclis Üyeleri Nuh Genç, Sevdali Tok ve Zekeriya Canpolat'ın katıldı.

'Toptan Fiyatına Perakende Satış' sloganıyla satış yapan BİM mağazalar zincirini açılışta, BİM Kayseri Genel Müdürü Faruk Öztürk ve Pazarlama Müdürleri Nihat İşyar ile Mahir Çelik temsil etti. Açılış sonrası indirimli alışveriş imkanından yararlanmak isteyen bazı vatandaşların ise ürünleri çok miktarda almak istemelerinden dolayı kasada zorluk yaşadıkları gözlendi.

Yağ ve çay reyonundan bol miktarda ürün alan Tarık Öztürk isimli vatandaş kasaya gelince şok yaşadı. Yetkililer ürünlerden fazla alınmayacağını söyledikten sonra Tarık Öztürk isimli vatandaş aldığı ürünleri geri bırakmak zorunda kaldı. Bu anı fotoğraflayan basın mensuplarını BİM görevlileri market dışarısına çıkardı.

SİVAS'TA MARKET ŞUBESİNİN AÇILIŞINDA İZDİHAM YAŞANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 13:05:00
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 13:14:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?