7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Aday adayından SESOB'a ziyaret

AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Ahmet Özaydın, destek turlarına Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret ederek başladı.

Geçtiğimiz gün aday adaylığını açıklayan Özaydın ve beraberindekiler, SESOB Başkanı Beşir Köksal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Özaydın, Sivas'a daha iyi hizmet etmek için belediye başkanı aday adayı olduğunu söyledi.

Halkla ve esnafla iç içe olan SESOB'a öncelik vererek, destek turlarına buradan başladığını belirten Özaydın, "Belediyecilik bir hizmet kurumudur. Bende Sivaslı biri olarak halkın içinden gelerek, kentimizi en iyi yerlere getirmek için aday adayı oldum. Eğer nasip olur başkan seçilirsen, sürekli esnaf ve halkım ile iç içe olacağım. Sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla ortak çalışma yaparak, sorunları gidereceğim" dedi.

SEBOB Başkanı Beşir Köksal ise, Sivas'a hizmet eden, sorunları çözüme kavuşturan, sürekli halkın içinde olan bir başkan görmek istediklerini belirterek, "Bu memleket bizim. Bizim bulunduğumuz yerler de hizmet yeridir. Bizim amacımız da memleketimizi kalkındırmak, esnaf ve sanatkarların sorunlarını gidermektir. Göreve gelecek başkan ile ortak hareket etme taraftarıyız. Esnafla iç içe, Sivas'ın ve esnafın sorunlarını çözecek bir başkan istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 13:48:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?