3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

ADD'den SESOB'a ziyaret

ADD'DEN SESOB'A ZİYARET

Atatürkçü Düşence Derneği (ADD) Sivas Şube Başkanı Prof. Dr. Emin Yener Gültekin, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (SESOB) ziyaret etti.

ADD Yönetim Kurulu Üyesi Metin Bulut ile birlikte SESOB'a ziyarette bulunan ADD Sivas Şube Başkanı Prof. Dr. Emin Yener Gültekin, SESOB Başkanı Beşir Köksal ile görüştü.

Ziyarette konuşan ADD Sivas Şube Başkanı Prof. Dr. Yener Emin Gültekin, SESOB Başkanı Beşir Köksal'ın güzel çalışmalar yaptığını, esnaf ve sanatkarına yaptığı hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirtti. Gültekin, Sivas'a güzel bir hizmet binası kazandıran, konferans salonu ile de büyük bir ihtiyacın giderilmesine neden olan SESOB Başkanı Beşir Köksal'a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal ise, Sivas'ta gerek kurumlar gerekse sivil toplum örgütleri ve derneklerle uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirerek, imkanlar ölçüsünde her zaman sivil toplum örgütlerine, derneklere ve vakıflara yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Köksal, Sivas esnaf ve sanatkarına da güzel bir bina kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, her zaman esnaf ve sanatkarın hizmetinde olduğunu kaydetti.

ADD Şube Başkanı Prof. Dr. Emin Yener Gültekin, ziyaret anısına SESOB Başkanı Beşir Köksal'a Atatürk albümü hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 15:16:01
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 16:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?