3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Ahmet Gündoğdu konferansa katıldı

AHMET GÜNDOĞDU'NUN SİVAS GEZİSİ

Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, çeşitli temaslar için bulunduğu Sivas'ta "Kurtarılmış Demokrasi ve Sivil Toplum Kurtuluşu" konulu konferansa katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner, Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Ömer Anlı, AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül ve Memur-Sen'e bağlı üyeler katıldı.

Konferansa baş konuşmacı olarak katılan Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, teröre doğrudan destek vererek ondan rant elde etmek isteyenlerin, oy almaya çalışanların ellerinden bu oyuncağın alınması gerektiğini söyledi.

Gündoğdu, "Ellerine kına yaktığımız ve askere gönderdiğimiz çocuklarımızın ailelerini üzmeden ve bir daha şehit vermeden terör bahanesiyle kardeşlik hukukunu yok edenlerin bu oyuncaklarını ellerinden almamız gerekir. Terörist başı Abdullah Öcalan ya da yandaşları başta olmak üzere teröristleri muhatap almadan, çözümün tarafı 72 milyon millet, çözümün merkezi meclis olmak üzere bu kan durdurulmalı" diye konuştu.

Birkaç vakfın ya da derneğin ateistliği ile tanınmış kişilerin Alevilik adına söz söylemesini Türkiye genelinde geçerli bir kuralmış sayan bir millet algısı olduğunu da ileri süren Ahmet Gündoğdu, "Araştırmaları yapıp içine girince gördük ki bu oran yüzde 5 bile değil. Ateistliğini, Marksistliğini, Feministliğini Alevilik adı altında yaşayan bu insanlarla aynı Allah'a aynı Peygamber'e aynı Kuran'a inanan Alevi kardeşlerimizi ayırmamız ve bu oyunu bozmamız lazım. Çünkü bizi sağcı solcu, alevi sünni diye kategorize edenler, bizi bunlar üzerinden sömürürler. Üzerimizdeki oyunları bozalım. Bu Çanakkale ruhunu yeniden aydınlanması olacak" şeklinde konuştu.

AHMET GÜNDOĞDU'NUN SİVAS GEZİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 10:56:03
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 13:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?