6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Aidatını ödemeyene dükkan yok!

PARASINI ÖDEYENLER DÜKKANLARINA KAVUŞACAK

SS Yeni Nesil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra yönetim, denetim kurulu, faaliyet raporları okunarak ibra edildi.

SS Yeni Nesil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve aynı zamanda Marangozlar Odası Başkanı olan Rafet Raif Aydın, kooperatifin çalışmaları hakkında üyeleri bilgilendirdi.

4 Eylül Küçük Sanayi Sitesi yanında yapılacak olan kooperatif dükkanlarının 2008 yılında temelinin atıldığını dile getiren Aydın, aidatlar konusunda sıkıntı yaşandığını, fakat maliyetleri karşılayan üyelerin dükkanlarının sezon sonunda yapılıp teslim edileceğini söyledi.

Küçük dükkanlarda faaliyet gösteren farklı meslek gruplarını bir araya getirerek fiziki şartları uygun daha büyük dükkanlarda çalışmalarını sağlamak için kurulan kooperatifin arsa bedellerinin ödendiğini dile getiren Aydın, proje uygulamalarının da tamamlandığını ve inşaat ruhsatlarının da alındığını belirterek, "Yeni Nesil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olarak almış olduğumuz arsamızda 140 adet dükkanımız bulunmaktadır. Ancak bazı üyelerimiz aidatlarını veremediği için sıkıntı yaşamaktayız. Genel kurulda karar alarak dükkan maliyetlerini ödeyen üyelerimizin dükkanlarını prefabrik olarak yapacağız ve sezon sonunda teslim edeceğiz. Tüm esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olsun"dedi.

Genel kurulun sonunda gidilen seçim sonrasında Rafet Raif Aydın, Ramazan Dama ve Harun Koç tekrar yönetime seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 15:35:02
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 15:59:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?