3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

AK Partili vekiller muhtarlarla buluştu

Meclisin tatile girmesi nedeni ile Sivas'taki ziyaretlerini devam ettiren AK Parti Milletvekilleri Ömer Kulaksız ile Orhan Taş, 63 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. 

Bir restorantta sabah kahvaltısında 63 mahalle muhtarı ile bir araya gelen vekillerden açılış konuşmasını yapan Orhan Taş, hükümetin 4 yıllık icraatlarını anlattı. Sivas'ta yapılan çalışmaların başında hava kirliliği ile ilgili önemli adımlar atıldığını kaydeden Taş, doğalgazın Sivas'a gelmesi ile birlikte hava kirliliğinde önemli derecede azılma olduğuna dikkat çekerek, doğalgazın kentin her yerine gelmesinden sonra Sivas'ın kirlilik oranının en asgariye ineceğini söyledi. 

Ardından konuşan Milletvekili Kulaksız ise, muhtarların yerel yönetimlerde önemli bir görevi olduğunu söyledi. Halkla iç içe ve sorunları bire bir yaşayan kurumların başında muhtarlıklar ve muhtarların geldiğini belirten Kulaksız, "Bizler Hükümet olarak tüm sorunların üstesinden gelmek için çalışıyoruz. Bunu yaparken de halkla ve sorunlarla iç içe olan muhtarlarımızı dinlemek istiyoruz. Bizler sorunlara kulak çevirmek yerine bu şekilde muhtarlarla bir araya gelerek, sorunları öğrenip, giderilmesi için ilgili yerlere rapor ediyoruz" dedi.
Milletvekillerinden sonra söz alan muhtarlar özellikle doğalgaz çalışmaları ve asfalt ile mahalle aydınlatmaları başlıklarında öne çıkan sorunlarını milletvekillerine ilettiler.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2006 Cuma 15:54:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?