6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Akademik personel alınacak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin bazı bölümlerinde görevlendirilmek üzere doçent, yardımcı doçent, araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi olmak üzere toplam 10 personelin anılacağı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri gereğince daimi statüde doçent ile yardımcı doçent, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alınacağı bildirildi.

Açıklamada, ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde doçentliğe başvuracakların rektörlüğe, diğerlerinin ilgili Fakülte ve Yüksekokula başvurmaları gerektiği belirtilirken, başvuru koşullarının www.cumhuriyet.edu.tr. (Yönergeler) web sitesindeki koşullarını sağlaması gerektiği kaydedildi.

Öğretim üyelerinin atamaları Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre, araştırma görevlilerinin atamaları, 2547 Sayılı Kanun'un 50/d maddesine göre yapılacakğı belirtilen açıklamada, doçentlik için dilekçe, özgeçmiş ve 4 takım bilimsel yayın dosyası, yardımcı doçentlik için dilekçe, özgeçmiş, doktora ya da uzmanlık belgesi ve 4 takım bilimsel yayın dosyası ile öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi için de dilekçe, nüfus cüzdanı örneği, 3 adet referans mektubu, mezuniyet belgesi, ALES/ÜDS/ PDS belgesi, transkript ve özgeçmiş vermeleri gerektiği belirtildi.

Açıklamada, Tıp Fakültesi Anabilim Dalı'nın Kardiyoloji ve Radyodiagnostik bölümüne 3 doçent ve Deontoloji ve Tıp Tarihi Bölümü'ne de 1 yardımcı doçent, Fen-Edebiyat Fakültesi Anabilim Dalı'nın Psikoloji Bölümü'ne 2 araştırma görevlisi, Mühendislik Fakültesi Anabilim Dalı'nın Gıda Teknolojisi ve Gıda Bilimleri Bölümü'ne 1'er yardımcı doçent, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Anabilim Dalı'nın Spor Yönetim Bilimleri'ne 1 öğretim görevlisi ve Divriği Meslek Yüksek Okulu İktisadi ve İdari Programlar bölümüne de 1 öğretim görevlisi olmak üzere toplam 10 personelin alınacağı duyuruldu.

.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2008 Salı 15:10:41
Güncelleme :13 Mayıs 2008 Salı 15:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?