6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Akıncılar CHP'nin acı kaybı!

AKINCILAR CUMHURİYET HALK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI ALİ ŞAHVERDİ HAYATINI KAYBETTİ

Sivas'ın Akıncılar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Şahverdi (67) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre kısa bir süre önce İstanbul'da özel bir hastanede akciğer kanseri tedavisi gören Akıncılar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Şahverdi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Akıncılar Altıntepe Mahallesi'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Altıntepe Mezarlığına gözyaşları arasında defnedilen Ali Şahverdi'nin cenazesine Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Sivas Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Renda Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas ilçeleri Cumhuriyet Halk Partisi başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Akıncılar Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak ve çok sayıda vatandaş cenazede hazır bulundular.

Cenazede kısa bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, "Akıncılar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Ali Şahverdi 3 dönem partimiz adına ilçe başkanlığı yapmış, geçmişte de birçok görevler üstlenmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi için çok emeği vardır. Olağan üstü gayretli ve kalbi temiz bir kişiliğe sahipti. Kendisi aramızdan zamansız ayrıldı. Mekanı cennet olsun, başımız sağolsun."dedi.

Sivas Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Malik Ecder Özdemir yaşamını yitiren Akıncılar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Şahverdi'nin eşi Türkan Şahverdi'yi de ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

AKINCILAR CUMHURİYET HALK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI ALİ ŞAHVERDİ HAYATINI KAYBETTİ
AKINCILAR CUMHURİYET HALK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI ALİ ŞAHVERDİ HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:32:04
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:52:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?