6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

AKP bölge istişare toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sivas İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Bölge İstişare Toplantısı' Suşehri ilçesinde yapıldı.

Suşehri Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Sivas milletvekilleri Selami Uzun ve Hamza Yerlikaya, AK Parti Sivas İl Başkanı Zeki Kılıç, Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, Çataloluk Belde Belediye Başkanı Ercan Güleç ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Zeki Kılıç, yaklaşan yerel seçimler öncesi 4 ilçenin yöneticileriyle Suşehri'nde bir araya geldiklerini söyledi.

AK Parti iktidarı döneminde Sivas ve ilçelerinin büyük kazançlar elde ettiğini söyleyen Kılıç, yatırımlarda ise hiçbir zaman ayrım yapmadıklarını vurguladı. Kılıç, “AK Parti iktidarı döneminde tüm yerleşim birimlerimize eşit mesafede hizmet götürmeye çalıştık ve halen çalışıyoruz. Kesinlikle hiçbir yerde ayrımcılık yapmadık. Bizler, memleketimize hizmet için geldik ve bu hizmetimizi de halkımızın ayağına kadar götürdük, götürüyoruz” dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun ise, tüm köy yollarının asfaltlandığını, kanalizasyonlarının yapıldığını söyledi. Uzun, “AK Parti iktidarı döneminden önce hangi köy yolu asfalttı. Hiçbirinde asfalt dahi yoktu. Ama AK Parti iktidarı dönemi içerisinde tüm köy yollarımız asfalta kavuştu. Kanalizasyonları yapıldı” dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya'nın konuşmasından sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 16:52:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.107.xxx Tarih : 16.11.2008 21:49:18

Sivas'ta tüm partilerde hareket olduğu gibi AKP de de bir hareketlilik gözleniyor. AKP deki hareketlilik ay sonuna doğru dahada yoğunluk kazanacak. Zira belediye başkanı Sami AYDIN bey'in tamammı devammı alın yazısı niteliğindeki sorusu cevabını bulacak. Bakalım ne olacak.