6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

AKP Çorum Milletvekili Sivas'ta

Çeşitli temaslar için Sivas'a gelen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum milletvekili Agah Kafkas, "Terör örgütünün son çırpınışlarını görüyoruz" dedi.

Hafta sonu yapılacak olan Merkez İlçe Başkanlığı kongresine katılmak üzere Sivas'a gelen milletvekili Kafkas, Memur Sen Sivas Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kafkas, Memur Sen'in demokratik, sivil ve özgürlükçü bir toplum oluşturmada önemli bir role sahip olduğunu söyledi.

Cumhuriyet tarihinin en önemli günlerinin yaşandığı son zamanlarda Türkiye'nin bir taraftan küresel krizle diğer taraftan terör meselesiyle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Kafkas, "Türkiye ne zaman sağlıklı yapılanmaya emin adımlarla yürümeye başlasa, dış güçlerin de telkiniyle ortamın bozulmaya çalışıldığını hepimiz görüyoruz. Bunun sonucu olarak son bir haftada 20'nin üzerinde şehit verdik. Şehitlerden bir tanesi Sivaslı bir kardeşimizdi. Ülkemiz terörle mücadelede ilk defa kapsamlı projeler uyguluyor. Hem askeri harekat yapılıyor hem de ekonomik ve sosyal alanda kapsamlı uygulamalar gerçekleştiriyoruz. Şu an terör örgütünün son çırpınışlarını görüyoruz. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacak. Böylesine kritik bir dönemde Başbakanımız Sivas'a gelecek ve kritik açıklamalar yapacak" ifadelerini kullandı

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 15:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?