3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

AKP milletvekili Uzun Suşehri'nde

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sivas Milletvekili Selami Uzun, iktidarları döneminde sağlıkta bir dönüşüm yaşandığını belirterek, "Herkes istediği hastaneden tedavi oluyor, istediği eczaneden ilacını alıyor" dedi.

AK Parti seçim bürosunun açılışını yapmak üzere Suşehri'ne gelen Selami Uzun, ilk olarak Suşehri Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Şaban Coşkun'u makamında ziyaret etti.

Belediyenin çalışmaları ve Suşehri hakkında Başkan Coşkun'dan bilgi alan Uzun, daha sonra belediye önünden seçim bürosuna kadar kalabalık bir grup tarafından "Suşehri seninle gurur duyuyor" sloganları eşliğinde yürüdü. Burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Uzun, iktidarları döneminde Suşehri'nde olduğu gibi tüm yurtta bir değişim yapıldığını ve bu değişimleri herkesin görmesi gerektiğini söyledi. Bazı kesimlerin görmemezlikten geldiğini dile getiren Uzun, özellikle sağlıkta bir dönüşüm yaşandığını kaydetti. Uzun, "SSK'lı vatandaşlarımız, SSK hastanelerinde tedavi olmak için kuyruklar oluşturuyordu. İlaçlarını istedikleri eczaneden alamıyorlardı. Fakat AK Parti iktidarı döneminde bunların hepsi bitti. Herkes istediği hastaneden tedavi oluyor, istediği eczaneden ilacını alıyor. Bunların hepsi AK Parti iktidarı döneminde gerçekleşmiştir" dedi.

Konuşmasına fıkralar anlatarak devam eden Uzun, "Bizler sizlerin vekilleriyiz. Sizler bizden hizmet isteyeceksiniz. Bizde bu hizmetleri sizlere sunacağız. 2004 yılında geldiğimde Suşehri Belediyesi'nin 7 trilyon borcu olduğunu söyledik. Onu da bırakın, Suşehri Belediyesi'nden emekli olan ve ikramiyesini alamayan işçilerimizi, memurlarımızı burada sizlere sunduk. 12 yıl belediye başkanlığı görevini yapan birinin borcu olduğunu söyledik. Fakat, 2004 seçimlerini aldığımızda, bu borçları tabii ki seçilen başkanımız Şaban Coşkun, dişinden, tırnağından artırarak, hem de hizmetlerini Suşehri halkından esirgemeden ödedi. Bunları herkes biliyor. Onu da bırakın 7 trilyon borçtan kalan ise 1,5 trilyon. İnşallah o da bitecek" dedi.

AK Parti Sivas İl Başkanı Zeki Kılıç ve Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun'un da yaptığı konuşmanın ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. Açılış programına, AK Parti Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, Akıncılar Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak, il genel ve belediye meclis üyesi adaylar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 18:17:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
suşehrili IP: 94.122.45.xxx Tarih : 1.03.2009 11:42:00

doğru çok çalışmışsınız suşehri köye dönmüş