6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

AKP Sivas'tan terör saldırısına kınama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sivas İl Başkanlığı, dün Koyulhisar ilçesinde meydana gelen ve 1 uzman çavuşun şehit olduğu, 2'si asker 3 kişinin de yaralandığı saldırıyı kınadı.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, sürdürülen sınır ötesi operasyonlarla son çırpınışlarını yapan terör örgütünün ne yazık ki çirkin ve insanlık dışı yüzünü bir kez daha gösterdiği belirtildi.

Açıklamada, "Koyulhisar ilçesi Çukuroba köyünde dün saat 12.30 sıralarında devriye gezen jandarma aracına, dönüş esnasında açılan taciz ateşi sonucu Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Özyol şehit olmuş, Jandarma Çavuş Oğuz Yağlı ve Jandarma Er Hamdi İbiş ile İlçe Tarım Müdürlüğü Teknisyeni Selim Durgut yaralanmışlardır. Terör saldırısını şiddet ve lanetle kınıyoruz. Bu kutsal vatan borcunu yerine getirdikleri esnada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" denildi.

Açıklamada, terörle kararlı mücadelenin süreceği belirtilerek, "Şundan emin olunmalıdır ki, güçlü devletimizin kararlı mücadelesi ve azmiyle, terör örgütünün kökü kazınacak. Ülkemiz, birlik beraberlik ve huzur içerisinde aydınlık günlerini yaşayacaktır" denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 17:10:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?